Geriàtric Confort

EL-CENTRE SERVEIS HABITACIONS INSTALACIONS GALERIA-FOTOS boto-faceebook

 

Geriàtric Confort és una residència orientada a proporcionar un servei d’acolliment residencial i assistència integral en les activitats de la vida diària, oferint la millor qualitat de vida possible a tots els seus residents.
El nostre objectiu principal és oferir un model de centre familiar, acollidor i personalitzat per poder així incentivar el seu projecte de vida i la seva integració, dins d’un marc de respecte, suport i afecte cap al resident i els seus familiars.
Geriàtric Confort disposa d’un total de 42 places: 7 places privades o amb prestació econòmica vinculada al servei  i 35 places concertades amb la Generalitat de Catalunya

El Centre

Geriàtric Confort està situat en segona línia de mar, en una zona privilegiada del bonic poble pescador de Premià de Mar, amb accessos adaptats a la platja i habitacions amb vista al Mar. Disposa de molt bones comunicacions tant en tren (l’estació de rodalies es troba situada a 5 minuts a peu), com en cotxe o autobús.
El centre és un edifici exclusiu de mil metres quadrats per oferir un confort i serveis adaptats a la tercera edat. És a prop del mar i disposa d’amplis espais interiors i exteriors.

COM ARRIBAR