Geriàtric Nogués

EL-CENTRE SERVEIS HABITACIONS INSTALACIONS GALERIA-FOTOS boto-faceebook

 

Geriàtric Nogués és una residència orientada a proporcionar un servei d’acolliment residencial i assistència integral en les activitats de la vida diària, oferint la millor qualitat de vida possible a tots els seus residents.
El nostre objectiu principal és oferir un model de centre familiar, acollidor i personalitzat per poder així incentivar el seu projecte de vida i la seva integració, dins d’un marc de respecte, suport i afecte cap al resident i els seus familiars.
Geriàtric Nogués disposa d’un total de 22 places: 21 places col·laboradores amb la Generalitat de Catalunya i 1 plaça privada.

El Centre

Geriàtric Confort es troba situat en una zona privilegiada de Barcelona a prop de la plaça Joanic i l’emblemàtic barri de Gràcia. Disposa de molt bones comunicacions tant en metro com en cotxe o autobús.
És un edifici aïllat totalment reformat. Consta de 3 plantes: cadascuna d’elles compta amb diversos serveis i terrasses totalment adaptades a qualsevol necessitat. El centre disposa d’un sistema de vídeo vigilància per TV en circuit tancat.

COM ARRIBAR

 

Reserves i Contacte Geriàtric Nogues

 

Verificació

© RESIDENCIAS GERIÁTRICAS
Disseny Web byMister Lemon