Llar 3ª edat Martal

EL-CENTRE SERVEIS HABITACIONS INSTALACIONS GALERIA-FOTOS boto-faceebook

 

Llar 3ª edat Martal és una residència orientada a proporcionar un servei d’acolliment residencial i assistència integral en les activitats de la vida diària, oferint la millor qualitat de vida possible a tots els seus residents.
El nostre objectiu principal és oferir un model de centre familiar, acollidor i personalitzat per poder així incentivar el seu projecte de vida i la seva integració, dins d’un marc de respecte, suport i afecte cap al resident i els seus familiars.
Llar 3ª edat Martal disposa d’un total de 42 places: 6 places privades o amb prestació econòmica vinculada al servei  i 36 places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

El Centre

El centre es troba situat a pocs minuts de Barcelona, ​​a la marítima ciutat de Badalona, concretament a prop del centre comercial MAGIC. Per la seva situació, disposa de molt bones comunicacions tant en cotxe com en metro i autobús. És una edificació de nova construcció de 800 m2, integrat en un barri familiar de la ciutat.
Consta de 5 plantes totes elles completament adaptades per oferir el màxim confort als nostres residents, distribuïdes en diferents unitats de convivència independents, cadascuna d’elles amb els seus propis menjadors, sales d’estar i altres dependències. Disposa d’un sistema de vídeo vigilància per TV en circuit tancat.

COM ARRIBAR