Geriàtric Badalona

EL-CENTRE SERVEIS HABITACIONS INSTALACIONS GALERIA-FOTOS boto-faceebook

 

Residencia Badalona és una residència orientada a proporcionar un servei d’acolliment residencial i assistència integral en les activitats de la vida diària, oferint la millor qualitat de vida possible a tots els seus usuaris.

El nostre objectiu principal és oferir un model de centre familiar, acollidor i personalitzat per poder així incentivar el seu projecte de vida i la seva integració, dins d’un marc de respecte, suport i afecte cap al resident i els seus familiars.

El centre està organitzat per nuclis socials de convivència petits facilitant l´atenció personalitzada. D´aquesta manera s´aconsegueix dos objectius clars: millors espais per a les persones usuàries i mantenir el caliu d´un centre petit dins d´un centre residencial gran, demostrant que ambdues coses són possibles gracies a un bon disseny i distribució.

Residencia Badalona disposa d’un total de 66 places: 19 places privades o amb prestació econòmica vinculada al servei  i 47 places col·laboradores amb la Generalitat de Catalunya.

El centre es troba situat a pocs minuts de Barcelona, ​​a la marítima ciutat de Badalona, concretament al barri de Llefià. La comunicació amb el nucli de la ciutat es excel·lent, i compta també amb una amplia combinació de transport públic a Barcelona.  És una edificació de nova construcció de 2500 m2, i ha sigut dissenyat fins l’últim detall per facilitar la vida quotidiana dels nostres usuaris, amb amplis espais lluminosos i unes cuidades instal·lacions sense barreres arquitectòniques.

Consta de 5 plantes totes elles completament adaptades per oferir el màxim confort als nostres usuaris, distribuïdes en diferents unitats de convivència independents, cadascuna d’elles amb els seus propis menjadors, sales d’estar i altres dependències. Disposa d’un sistema de vídeo vigilància per TV en circuit tancat. Totes les habitacions tenen grans finestres facilitant l´entrada de llum natural, i a més el centre comte amb un sistema d´avisos a través d´uns còmodes rellotges, control d´accessos fàcil i intuïtiu i amplies zones de descans.

COM ARRIBAR