SITUACIÓ DELS COBRAMENTS DEL DARRER TRIMESTRE DEL 2014

Des del Departament de Benestar Social i Família es va anunciar el passat mes d’Octubre que degut a les tensions de tresoreria es preveu un escenari de dificultats econòmiques fins a finals de desembre de 2014.

Segons el quadre de previsió de pagaments que va fer públic el Departament per a aquest últim trimestre de l’any, els centres concertats que el mes de setembre van cobrar el 100% de la facturació, el passat mes d’octubre i el proper més de desembre passaran a cobrar només el 50% de la facturació prevista. El novembre es preveu cobrar-lo amb normalitat. En aquesta situación es troben dues de les residències del nostre grup: Llar Tercera Edat Martal i Geriàtric Confort.

Les entitas col·laboradores, com el nostre centre Geriàtric Nogués, i les Prestacions Econòmiques Vinculades (PEV) no quedaran afectades per aquesta mesura i es seguirà cobrant el 100% de la facturació mensual. Els endarreriments a les entitats col·laboradores s’intentaran retornar progressivament per reduir el deute generat.

Desitgem que l’escenari per a l’any vinent sigui més favorable per a poder seguir donant el servei de qualitat i excel·lència que els nostres avis es mereixen!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *